Confort, traditii si ospitalitate

Pensiunea turistica situata in comuna Vadu Izei la 7 km de Sighetu Marmatiei va ofera servicii de calitate superioara si va intampina cu o ospitalitate lipsita de margini. Deoarece oaspetii nostri sunt cei mai importanti le punem la dispozitie cele 14 camere cu baie proprie, TV, terasa si incalzire centrala doar pentru ca sejurul lor sa fie unul dintre cele mai reusite.

Vino turist si vei pleca prieten!!!!!!

Daca sunteti iubitor de natura

Gradina pensiunii va ofera spatiu de joaca pentru copii, foisoare pentru servitul mesei in aer liber, gratar, ceaon si tot in cadrul gradinii exista si o livada cu pomi fructiferi. Pensiunea dispune si de un restaurant traditional cu o capacitate de 50 de persoane in cadrul caruia se serveste numai mancare ,, BIO” pregatita din produsele proprii obtinute de la mica ferma a pensiunii pe care puteti sa o vizitati si dumneavoastra.

Cozonacii, painea pe vatra

Mamaliga cu branza si jumari, sarmalele cu coaste si carnat, gogosile uriase si prajiturile de casa se impletesc exceptional cu horinca si afinata de Maramu’ si puteti face si o strigare dupa ,,ceterasii” nostrii care sa va invete se ,,jucati” si sa cantati ca-n Maramures.

Pensiunea va ofera o serie de activitati

Pensiunea va ofera o serie de activitati la care puteti participa cum ar fi: plimbare cu caruta, seara muzicala cu ceterasii, lectii de dans traditional, imbracarea portului popular, lectii de gastronomie alaturi de gazda voastra, plimbare la obiectivele turistice din comuna, pescuit la raul din apropiere si drumetii prin padurea pensiunii.